ВИКОРИСТАННЯ ШИФРУВАННЯ ІНФОРМАЦІЇ В ПЕВНИХ СПЕЦИФІЧНИХ ГАЛУЗЯХ З ВИКОРИСТАННЯМ КРИПТОГРАФІЧНИХ МЕХАНІЗМІВ (Modern information system and technologies, 2015)
ВИКОРИСТАННЯ ШИФРУВАННЯ ІНФОРМАЦІЇ В ПЕВНИХ СПЕЦИФІЧНИХ ГАЛУЗЯХ З ВИКОРИСТАННЯМ КРИПТОГРАФІЧНИХ МЕХАНІЗМІВ