ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ПРОГРАМНИХ ЗАСОБІВ МОНІТОРИНГУ РОБОТИ USB-ПРИСТРОЇВ В ЛОКАЛЬНІЙ МЕРЕЖІ (Modern information system and technologies, 2015)
В статті проведений порівняльний аналіз функціональних можливостей сучасних програмних засобів для моніторингу роботи USB-пристроїв в локальній мережі, розглянуті їхні переваги та недоліки, а також надані рекомендації з їх вибору.