ДОСЛІДЖЕННЯ МОЖЛИВОСТІ ПРОВАДЖЕННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ КЛАСТЕРІВ ТА GRID – ТЕХНОЛОГІЇ (Modern information system and technologies, 2015)
Підвищення ефективності роботи, якості обслуговування, а також розширення функціональних можливостей ТКС на основі використання комп'ютерних кластерів із застосуванням Grid - технології.