АНАЛІЗ ДІЮЧИХ МЕТОДИК РОЗРАХУНКУ РЕЙТИНГОВИХ ПОКАЗНИКІВ ДІЯЛЬНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ (Modern information system and technologies, 2015)
У статті розглянута  розробка інформаційної  системи  та визначення рейтингу викладачів кафедри вищого навчального закладу та описані основні джерела інформаційних ресурсів.