ПОБУДОВА ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ВІДДІЛУ КАДРІВ З ЕЛЕМЕНТАМИ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ (Modern information system and technologies, 2015)
У статті надані результати розробки інформаційної системи для роботи відділу кадрів.