ДОСЛІДЖЕННЯ КОНТРОЛЮ ПО МОДУЛЮ ОДОТАКТНИХ АРИФМЕТИЧНИХ ПРИСТРОЇВ (Modern information system and technologies, 2015)
У даній статті описані особливості, важливість та основні методи робочого діагностування. Детально розглянуто числовий контроль за модулем, його переваги та способи використання.