РОЗРОБКА КОНФІГУРАЦІЇ НА ПЛАТФОРМІ 1С ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА (Modern information system and technologies, 2014)
У статті надані результати розробки конфігурації на платформі 1 С для товариства з обмеженою відповідальністю. Об’єктом дослідження є процес розробки конфігурації на платформі 1С. Предмет дослідження становить технологічна платформа «1С: Підприємство». В задачі включено проведення аналізу технологічної платформи «1С: Підприємство», порівняння найбільш популярних ERP-системи, розробка конфігуратора на платформі 1С. В роботі використані такі методи дослідження, як методи структурного програмування та методи доказового програмування для систематичного аналізу правильності алгоритмів і розробки програм без алгоритмічних помилок.Ключові слова: автоматизація бізнесу, технологічна платформа, ERP-системи.