ЗАСТОСУВАННЯ ГЕНЕТИЧНИХ АЛГОРИТМІВ ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ЗАДАЧІ ТРАНСПОРТНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ (Modern information system and technologies, 2014)
Розроблено евристичний алгоритм, що дозволяє генерувати оптимальні розклади для транспортних перевезень. Алгоритм повністю задовольняє умови розв’язання логістичних задач і має перевагу в швидкості порівняно з іншими.Ключові слова: евристика, генетичний алгоритм, транспортна задача, логістика, аналіз.