Дослідження та порівняння алгоритмів генерації псевдовипадкових чисел (Modern information system and technologies, 2014)
У статті розглянуті деякі алгоритми генерації псевдовипадкових чисел, сфери їх використання та зроблений статистичний аналіз декількох алгоритмів.