Нейромережевий модуль факторної оцінки біологічно активних добавок в теорії збалансованого харчування (Modern information system and technologies, 2014)
У статті розглянуто питання факторної оцінки біологічно активних добавок в теорії збалансованого харчування. У житті людини велику роль відіграють продукти харчування та біодобавки, що в них використовуються. Робота присвячена створенні автоматичної системи для аналізу стану здоров’я, а саме наявності необхідних біодобавок будь-якої людини. Створено ансамблі та моделі, що дозволяють ставити діагноз не будучи лікарем затрачуючи при цьому значно меншу кількість коштів.Ключові слова: біологічно активні добавки, нейромережі, факторний аналіз, нутріциологія.