Застосування нечітких множин для мінімізації ризиків розробки іт-проектів (Modern information system and technologies, 2014)
У даній статті розглянуто вибір  ІТ-проекту за допомогою нечітких множин та управління ризиками проекту. Обґрунтовано доцільність застосування методу нечіткого багатокритеріального аналізу при виборі кращого варіанту інформаційної інтелектуальної системи. Основу якого складають принцип перетинання нечітких критеріїв Белмана – Заде і 9 – бальна шкала лінгвістичних оцінок Сааті.