Аналіз та візуалізація каротажних даних з використанням нейромережевих та геоінформаційних технологій (Modern information system and technologies, 2014)
У даній статті розглянуто методи та програми для аналізу і візуалізації каротажних даних з використанням нейромережевих і геоінформаційних технологій. Детально вивчено геоінформаційну систему K-MINE, її переваги та способи використання.Ключові слова: геоінформаційна система, штучний інтелект, каротаж, кластеризація.