(untitled) (Modern information system and technologies, 2016)
У статті розглянуті особливості алгоритмів оцінки стійкості паролів до взломів на основі аналізу сучасних методів хакерських атак на системи авторизації. Ключові слова: пароль, взлом, ентропія інформації, алгоритми оцінки стійкості пароля до взлому.