(untitled) (Modern information system and technologies, 2016)
У статті розглядаються особливості систем управління конференціями, наводиться порівняльний аналіз таких систем, які найчастіше використовуються та зроблено вибір на користь Open Conference Systems. Ключові слова: інформаційні технології, конференція, системи управління, платформи для організації конференцій, веб-служба.