(untitled) (Modern information system and technologies, 2016)
Стаття посвячена аналізу особливостей застосування НВІС із програмованою архітектурою в спеціалізованих системах. У рамках даної статті було проведено порівняльний аналіз повністю замовних НВІС, ПЛІС та НВІС з програмованою архітектурою. Показана можливість реалізації на базі Arduino системи обліку тепла в вертикальній схемі розводки системи опалення. Ключові слова: Arduino, системи опалення, облік тепла, НВІС, ПЛІС (FPGA), НВІС СнК, ASIC, PSoC.