(untitled) (Modern information system and technologies, 2015)
Доповідь містить інформацію про шкідливе програмне забезпечення (ШПЗ). Розглянуто класифікацію ШПЗ, описано декілька типів ШПЗ, наведено оцінку шкідливості. Висвітлено причини і наслідки кіберзлочинності. Наведено і проілюстровано статистику щодо захисту від кібезлочинів. Приведена інформація орієнтована на підготовлену публіку.