(untitled) (Modern information system and technologies, 2015)
У даній статті розглянута методика моделювання і дослідження архітектур інформаційно-аналітичних інфраструктур, що розробляються на основі Web-технологій, з використанням апарату (СМО). Детально описані дві створені моделі СМО, їх переваги та галузі застосування.