(untitled) (Modern information system and technologies, 2014)
У статтіописаний процес функціонування інтернет-конференцій для кафедри будівельних машин та обладнання імені Олександра Онищенка. Об’єктом дослідження є процес функціонування інтернет-конференцій, їх актуальність та переваги. Ключові слова: інтернет-конференція, системакеруваннявмістом.