(untitled) (Modern information system and technologies, 2014)
У статті розглянуто питання сучасного процесу навчання. Шляхи вдосконалення, оптимізації та інтенсифікації навчального процесу при роботі викладача та самостійному навчанні. В роботі розглядається створення програмного комплексу для навчання з ментором. Створено експериментальний додаток з функціями ментора. Ключові слова: інтенсифікація процесу навчання, розробка, математика