(untitled) (Modern information system and technologies, 2014)
У статті надані результати аналізу можливості комплексного використання графічних редакторів компанії Adobe для розробки графічних проектів. Об’єктом дослідження є процес обміну даними графічних редакторів компанії Adobe. Предмет дослідження становить технологічна платформа Adobe Creative Cloud 2014 на прикладах таких програм: Adobe After Effects CC, Adobe Premiere Pro CC, Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC