РОЗРОБКА КЛІЄНТСЬКОЇ ЧАСТИНИ МОБІЛЬНОГО ДОДАТКУ З ВИКОРИСТАННЯМ ПЛАТФОРМИ APACHE CORDOVA ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ СПЛАТИ ПОДАТКІВ - Одарущенко, О Б; Лелюх, М С (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В даній статті розглядається розробка мобільного додатку для сплати податків ФОП, спрощення та автоматизації оплати а також пуш-повідомлень для нагадування про крайні терміни. Ключові слова: мобільний додаток, податки ФОП, мова JS, пуш-повідомлення, AngularJs, WebStorm.