ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ РАДІОРЕЛЕЙНОГО ЗВ'ЯЗКУ - Янко, А С; Авдєєв, В В (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В статті розглянуто сутність радіорелейного зв'язку (РРЗ), і особливості розповсюдження сигналу в залежності від атмосферних умов і діапазону частоти, описано сучасні тенденції та перспективи розвитку РРЗ. Ключові слова: базова станція, бездротові мережі, дальність зв’язку, діапазон частот, приймально-передавальна радіостанцій, радіорелейний зв'язок.