УНІФІКОВАНИЙ ДАТЧИК ВКЛЮЧЕННЯ ОСВІТЛЕННЯ - Слюсарь, Ігор Іванович; Кучерявий, Максим Миколайович; Смоляр, Віктор Григорович; Черницька, Ілона Олександрівна (Новітні інформаційні системи та технології, 2017)
В роботі розглянуті особливості побудови уніфікованого датчика включення освітлення. До його особливостей відносяться використання датчика руху системи сигналізації, твердотільного реле. Наведені схемо-технічні рішення мають визначений рівень уніфікації, що дозволяє використовувати їх спільно з контролером системи «розумний будинок». Ключові слова: датчик руху, розумний будинок, таймер.