ОCНОВНІ ЕТАПИ РОЗРОБКИ ВЕБ-САЙТІВ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ ПРИ ЇХ СТВОРЕННЇ - Ольшанська, Олена Петрівна; Анатолійович, Орищенко Сергій (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
В публікації розглянуто основні етапи робіт з розробки веб-сайту: передпроектна підготовка, розробка дизайну сторінок, верстка, інформаційне наповнення сайту, програмна частина проекту, тестування сайту в Інтернеті, розміщення сайту в Інтернеті, просування сайту, подальша підтримка сайту та проблеми які при цьому виникають і їх вирішення.