Особливості впровадження мереж LTE - Шевченко, Катерина Сергіївна (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
Перспективним напрямком розвитку мереж мобільного зв’язку України є еволюційний перехід до більш сучасних технологій покоління 4G, який повинен логічно продовжити тенденцію збільшення швидкостей передачі інформації в мобільних мережах й суттєво спростити їхню архітектуру. Дана стаття є результатом аналізу особливостей впровадження мереж LTE на території України з урахуванням використання радіочастотного ресурсу на даний момент та застосуванням методів повторного використання частот.