КЛАСИФІКАЦІЯ ЗАГРОЗ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ - Сомов, Сергій Вікторович (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
В даній статті зроблено аналіз загроз інформаційної безпеки в інформаційно-телекомунікаційних системах. Проведена класифікація каналів витоку інформації