АЛГОРИТМ РЕЖЕКЦІЇ ВУЗЬКОСМУГОВИХ ПЕРЕШКОД НА ОСНОВІ ОБІЛЯЮЧОЇ ФІЛЬТРАЦІЇ - Москаленко, Артем Олексійович (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
В роботі представлений удосконалений метод режекції вузькосмугових перешкод на основі обіляючої фільтрації, алгоритм режекції вузькосмугових перешкод на основі обіляючої фільтрації.