АНАЛІЗ ДІЮЧИХ МЕТОДИК РОЗРАХУНКУ РЕЙТИНГОВИХ ПОКАЗНИКІВ ДІЯЛЬНОСТІ ВИКЛАДАЧІВ - Дмитренко, Тетяна Анатоліївна; Деркач, Тетяна Миколаївна; Свистун, Наталія (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У статті розглянута розробка інформаційної системи та визначення рейтингу викладачів кафедри вищого навчального закладу та описані основні джерела інформаційних ресурсів.