РОЗРОБКА ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВА ТОРГІВЛІ - Степанов, Станіслав Олегович (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У статті надані результати розробки інформаційної системи для продажу товарів за допомогою Інтернет.