РОЗРОБКА МОДУЛЯ СИСТЕМИ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Пиварович, Євгеній Валерійович (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У статті надані результати розробки проекту модуля системи дистанційного навчання.