ПРОГРАМНА РОЗРОБКА ІМІТАЦІЙННОГО МОДЕЛЮВАННЯ ГАРАНТОЗДАТНИХ WEB-СЕРВІСІВ З УРАХУВАННЯМ ДЕФЕКТІВ І ВРАЗЛИВОСТЕЙ КОМПОНЕНТ - Запорожець, Оксана (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
ПРОГРАМНА РОЗРОБКА ІМІТАЦІЙННОГО МОДЕЛЮВАННЯ ГАРАНТОЗДАТНИХ WEB-СЕРВІСІВ З УРАХУВАННЯМ ДЕФЕКТІВ І ВРАЗЛИВОСТЕЙ КОМПОНЕНТ