Застосування твірних функцій до розв’язання рекурентних рівнянь - Брюхань, Лідія (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У статті описано техніку застосування твірних функцій до розв’язання рекурентних рівнянь. Подано дві задачі, що призводять до рекурентних рівнянь: числа Фібоначчі і задача про багатокутник. Об’єктом дослідження є твірна функція та рекурентні рівняння.