Аналіз та візуалізація каротажних даних з використанням нейромережевих та геоінформаційних технологій - Ляхов, Олександр Логвинович; Альошин, Сергій Павлович; Бородіна, Олена Олександрівна; Нацибулін, Антон Юрійович; Басараб, Дар'я Сергіївна (Новітні інформаційні системи та технології, 2014)
У даній статті розглянуто методи та програми для аналізу і візуалізації каротажних даних з використанням нейромережевих і геоінформаційних технологій. Детально вивчено геоінформаційну систему K-MINE, її переваги та способи використання. Ключові слова: геоінформаційна система, штучний інтелект, каротаж, кластеризація.