МЕТОДИКА ПРОЕКТУВАННЯ СУЧАСНИХ КОМП’ЮТЕРНИХ МЕРЕЖ - Янко, А С; Горбань, В С (Новітні інформаційні системи та технології, 2018)
В статті розглянуто еволюцію та перспективи розвитку комп’ютерних мереж, переваги різноманітних топологій мереж, а також описано основну рекомендовану методику проектування комп’ютерних мереж. Ключові слова: комп’ютерна мережа, топологія, структура мережі підприємства, технологія Ethernet, мережевий концентратор, комутатор, маршрутизатор.