АНАЛІЗ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ КОНФЕРЕНЦІЯМИ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ НАУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Сокол, Галина Вікторівна; Рвачова, Наталія Володимирівна; Фесенко, Віталій Сергійович (Новітні інформаційні системи та технології, 2016)
У статті розглядаються особливості систем управління конференціями, наводиться порівняльний аналіз таких систем, які найчастіше використовуються та зроблено вибір на користь Open Conference Systems. Ключові слова: інформаційні технології, конференція, системи управління, платформи для організації конференцій, веб-служба.