Аналіз засобів для розробки web-сайту навчальної групи студентів ВНЗ - Підгайко, Дмитро Ігорович (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
У статті розглянуті різні мови програмування та засоби для розробки web-сайту. Мета дослідження – проаналізувати існуючі засоби розробки web-сайтів та розробити web-сайт навчальної групи який би виконував наступні завдання: Швидкий та зручний доступ до файлів. Оповіщення студентів. Організація швидкого доступу до новин. Розроблений сайт групи дозволяє: Значно скоротити затрачуваний студентом час на пошук файлів завдань, методичних матеріалів, тощо. Дає миттєвий доступ до останніх новин.