ВИКОРИСТАННЯ ШИФРУВАННЯ ІНФОРМАЦІЇ В ПЕВНИХ СПЕЦИФІЧНИХ ГАЛУЗЯХ З ВИКОРИСТАННЯМ КРИПТОГРАФІЧНИХ МЕХАНІЗМІВ - Переверзев, Олег (Новітні інформаційні системи та технології, 2015)
ВИКОРИСТАННЯ ШИФРУВАННЯ ІНФОРМАЦІЇ В ПЕВНИХ СПЕЦИФІЧНИХ ГАЛУЗЯХ З ВИКОРИСТАННЯМ КРИПТОГРАФІЧНИХ МЕХАНІЗМІВ