Дослідження та порівняння алгоритмів генерації псевдовипадкових чисел - Круглікова, Анастасія (Новітні інформаційні системи та технології, 2014)
У статті розглянуті деякі алгоритми генерації псевдовипадкових чисел, сфери їх використання та зроблений статистичний аналіз декількох алгоритмів.