РОЗРОБКА СИСТЕМИ ОБЛІКУ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ТИПУ

Автор(и)

  • О. Б. Одарущенко
  • Б. О. Івахнов

Анотація

У статті розглянуті методи розробки сервісу управління діяльністю закладу ресторанного типу. Мета роботи полягає в розробці сервісу управління діяльністю закладу ресторанного типу із обмеженим обсягом функцій, що дозволить ефективно та зручно проводити щоденні операції користувачем. Методи розробки включають вивчення матеріалу, використання об'єктно-орієнтованого програмування, робота з базами даних MySQL.

Downloads

Опубліковано

2018-06-18

Як цитувати

Одарущенко, О. Б., & Івахнов, Б. О. (2018). РОЗРОБКА СИСТЕМИ ОБЛІКУ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ТИПУ. Новітні інформаційні системи та технології, (8). вилучено із https://journals.nupp.edu.ua/mist/article/view/1591