Залучення стейкхолдерів до реалізації програми зміцнення соціально-економічної безпеки регіону (Економіка і регіон/ Economics and region, 2019)
У статті визначено сутність поняття «стейкхолдери програми зміцнення соціально-економічної безпеки регіону». Розкрито переваги та ризики від залучення стейкхолдерів для вирішення завдань програми зміцнення соціально-економічної безпеки регіону. Обгрунтовано, що реалізація зазначених ризиків матиме негативний вплив на виконання завдань програми зміцнення соціально-економічної безпеки регіону. Авторами наведені наслідки реалізації ризиків залучення стейкхолдерів для вирішення завдань програми зміцнення соціально-економічної безпеки регіону. Запропоновані шляхи подолання ризиків залучення стейкхолдерів для вирішення завдань програми зміцнення соціально-економічної безпеки регіону.
Keywords: стейкхолдери; регіон; безпека; програма; соціально-економічна безпека регіону; переваги; ризики; регіональна програма; регіональний розвиток