Соціальна відповідальність бізнесу: теоретичний аспект (Економіка і регіон/ Economics and region, 2019)
Стаття присвячена теоретичному аспекту соціальної відповідальності бізнесу. Розглядаються витоки концепції соціальної відповідальності шляхом досліджень та аналізу класичних і сучасних наукових шкіл, а також структурного  аналізу та теоретичних понять. Автори представляють фактори, що впливають на зростаюче значення соціальної відповідальності бізнесу у суспільстві та проблеми грузинського й українського бізнесу на шляху до формування соціально відповідальної поведінки.
Keywords: соціальна відповідальність бізнесу; корпорація; організація; соціально відповідальна поведінка