Розвиток інфраструктури внутрішнього ринку (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Здійснено комплексне аналітичне вивчення основних елементів інфраструктури внутрішнього ринку товарів, що формують підсистему інформаційної бази дослідження внутрішнього ринку товарів, з метою її змістовного наповнення, інформація якої є структурованою залежно від характеру показників (з використанням котрих  здійснюється оцінювання) та передбачає виділення блока факторно-обумовленого характеру.
Keywords: внутрішній ринок; інфраструктура; конкуренція; інформаційна база; забезпечення