Методичний підхід до оцінки фінансового потенціалу промислових підприємств з урахувань синергетичного підходу (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Запропоновано методичний підхід до визначення оцінки фінансового потенціалу промислового підприємства, що охоплюють всі основні внутрішньо фірмові процеси. Зроблено висновок, що запропонований підхід забезпечує системну оцінку діяльності промислового підприємства, яка дозволить виявити сильні і слабкі сторони, а також створити на цій основі комплексний план перспективного розвитку.
Keywords: фінансовий потенціал; методика оцінки фінансового потенціалу; синергетичний підхід; промислове підприємство