Перспективи використання сучасних інформаційних технологій при здійсненні фінансового планування на підприємстві (Економіка і регіон/ Economics and region, 2016)
У статті досліджено методи планування фінансово-господарської діяльності підприємства та економіко-математичні оптимізаційні моделі, що застосовуються у фінансовому плануванні. Проведений аналіз існуючих на ринку програмних продуктів для отримання планових показників діяльності, визначено найбільш зручні та доступні у користуванні програми. Представлено результати планування доходів, витрат та фінансових результатів підприємства, здійсненого за допомогою програмної платформи CurveExpert 1.3.
Keywords: планування; методи фінансового планування; економіко- математичні моделі планування; інформаційні технології у плануванні; прикладні програми; прогнозні розрахунки