Інструментарій стратегічного фінансового контролінгу комерційного банку (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Розглянуто роль стратегічного фінансового контролінгу в системі управління організацією. Проаналізовано Збалансовану систему показників та інструментарій контролінгу в системі фінансового управління комерційних банків. Запропоновано модель побудови збалансованих показників діяльності комерційного банку на ринку нетрадиційних банківських послуг.
Keywords: стратегічний фінансовий контролінг; Збалансована система показників; комерційний банк; фінансове управління; банківські послуги