Модель сигнатурного оцінювання стану та діяльності підприємства (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Розглянуто поняття підтримки рішень, інформаційної підтримки прийняття управлінських рішень та інформаційної підтримки прийняття стратегічних управлінських рішень. Запропоновано вимоги до моделі сигнатурного оцінювання результатів діяльності підприємства, показано її характеристики та здійснено її порівняльний аналіз із наявними моделями у стратегічному аналізі. Наведено список показників для побудови моделі сигнатурного оцінювання результатів діяльності підприємства та здійснено розподіл таких показників за рівнями управління. Побудовано приклади бінарних аналітичних та  управлінських матриць за запропонованими показниками.
Keywords: стратегічне управлінське рішення; інформаційна підтримка; модель; сигнатурне оцінювання; підприємство; показник