Матриця прогнозних значень як інструмент прийняття управлінських рішень (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Запропоновано авторську методику прийняття управлінських рішень із застосуванням матриці прогнозних значень. Обґрунтовано необхідність використання прогнозних рейтингів впливів аналізованих взаємопов’язаних показників на прикладі управління ресурсами. Визначено перспективи застосування запропонованої методики при прогнозуванні розвитку національної економіки.
Keywords: прийняття управлінських рішень; прогноз; матриця; взаємозалежності; національні ресурси