Використання теорії нечітких множин для оцінювання ефективності інвести-ційних проектів. (Економіка і регіон/ Economics and region, 2016)
Розглянуто питання вибору оптимального інвестиційного проекту на основі традиційних фінансових критеріїв, а також нефінансових показників: нефінансових ризиків та переваг.
Keywords: інвестиційний проект; теорія нечітких множин; лінгвістичні змінні