Характеристика економічної безпеки регіонів за показниками їх соціально-економічного розвитку (Економіка і регіон/ Economics and region, 2018)
Розглянуто основні показники соціально-економічного розвитку регіональних кластерів для вивчення рівня їх економічної безпеки. Обґрунтовано необхідність і доцільність дослідження регіональної економічної безпеки саме на основі динаміки соціально-економічних показників розвитку регіонів. Визначено подальші напрями дослідження.
Keywords: регіон; регіональний кластер; соціально-економічні показники регіону; регіональна економічна безпека