(untitled) (Економіка і регіон/ Economics and region, 2019)
Визначено термін «форвардна угода». Проаналізовано поняття, сутність та практичний механізм діяльності й виконання форвардних угод на прикладі ПАТ «Аграрний фонд». Виконано глибокий і детальний аналіз вивчення проблем, пов’язаних із форвардними договорами. Проаналізовано практичний механізм діяльності та виконання форвардних угод. Визначено мету діяльності ПАТ «Аграрний фонд» і схарактеризовано організаційно-економічний стан підприємства. Оцінено діючий механізму форвардних угод на підприємстві. Визначено переваги страхування майбутнього врожаю сільськогосподарських культур за форвардною програмою ПАТ «Аграрний фонд».